money-167735_640

Steeds meer mensen kiezen voor een hypotheek via verzekeraars en pensioenfondsen. ING, ABN Amro en Rabobank, de drie grootste banken van Nederland, hebben hierdoor opnieuw ingeleverd voor hun gezamenlijke marktaandeel op het gebied van hypotheken, blijkt uit onderzoek van adviesbureau IG& H.

Het marktaandeel van de drie grote banken daalde in 2015 van 55,6 procent tot 48,5 procent. Dat is een flinke daling. De verschillen worden veroorzaakt doordat de onafhankelijke adviseur de hypotheek afsluit bij de financiële instelling met de laagste hypotheekrente. Daarentegen hebben de banken te maken met strengere regels waardoor de rente via hen minder snel de laagste zal zijn. Wij van Reinders Hypotheken kunnen als onafhankelijk hypotheek adviesbureau,  daarom ook voor ú de laagste rente verzorgen!

Zo werken wij samen met Argenta Hypotheken, die nu een hypotheek rente kunnen verstrekken voor 10 jaar NHG voor máár 1,95%! Hier wil u toch ook van profiteren? Maak vandaag nog een geheel vrijblijvende afspraak bij onze hypotheek adviseur: 0627033621!