reinders-hypowelkom-bericht
De weg naar de voor u perfecte hypotheek voor uw huis in Apeldoorn loopt via ons handige stappenplan. Daarmee vergeten wij voor u niets en leggen we alles vast. Van offerte-aanvraag tot taxatie. Van ontbindende voorwaarden tot een voordelig notaristarief. Van het begeleiden bij uw afspraak bij de notaris tot …u zegt het maar! Het servicepakket van Reinders ten voeten uit: compleet en van A tot Z geregeld.

Wie zijn wij?
Zonder hypotheek, geen huis en dat is logisch. Dus start de belangrijkste financiële beslissing in uw leven met het vinden van een passende hypotheek. Die zoektocht valt opvallend vaak gunstig uit met ons als onafhankelijk adviseur. Wij kennen de hypotheekverstrekkers en de hypotheekverstrekkers kennen ons…

Waarom Reinders Hypotheken?
Omdat u bij Reinders Hypotheken eerst een gratis kennismakingsgesprek aan kan vragen, waardoor u geheel vrijblijvend kennis maakt met onze onafhankelijke hypotheekadviseur. Wij helpen u graag bij het vinden van de hypotheekverstrekker die bij ú past en die voor ú de laagste rente kan bieden.

Voor wie doen we wat?
De veelzijdigheid van Reinders Hypotheken
Er zijn net zoveel soorten hypotheken als automerken. Dus hoe kies je? Bij Reinders zeggen we: kies samen met ons. Uw mening en onze kennis vormen samen de optelsom voor de hypotheekkeuze waarin alles klopt. Plus, als u dat wenst, verzekeringen voor inkomensterugval door overlijden, arbeidsongeschiktheid, WW en pensioen. Ingewikkelde materie die wij u opvallend helder uitleggen én adviseren.

Welkom op de nieuwe website
Vanaf heden hebben wij voor Reinders Hypotheken een geheel nieuwe website. Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Een herkenbaar uiterlijk, up-to-date informatie en betere uitleg van de verschillende mogelijkheden binnen de hypotheken.
Wij hopen hiermee dat u als bezoeker makkelijker de juiste informatie vindt!

Veel plezier op de nieuwe website van Reinders Hypotheken.

Op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws?
Volg ons dan op Facebook & Twitter!